Brisbane-i Magyar Iskola

Brisbane, Ausztrália, Australia
Brisbane, Brisbane City Council - Ashgrove Library, 87 Amarina Ave, Ashgrove, QLD, 4060, Ausztrália
http://brisbanemagyariskola.wordpress.com

Nebulo Magyar Iskola Perth

Perth, Ausztralia, Australia
Perth, Perth, 657 Hay St, Jolimont, WA, 6014, Ausztrália
http://https://www.facebook.com/pages/Nebul%C3%B3/335185376615951?sk=timeline

Victorian School of Languages

Melbourne, Ausztrália, Australia
Melbourne, Melbourne, Victoria, Ausztrália
http://www.vsl.vic.edu.au/
A Victorian School of Languages (VSL) állami nyelviskola már 1935 óta működik mint a nem-angol anyanyelvi és más idegennyelvek iskolája. 2015-ben, 54 különböző nyelvet tanítanak hétvégeken Vicoria szerte.
A Dandenong-i középiskolában 15 éve működik a VSL magyar tagozatának két osztálya. Szombat délelőttönként tartjuk a magyar órákat, az alsó tagozaton és az érettségire felkészítő, felsőtagozatos osztályban.

Ausztráliai Magyar Pedagógusok Egyesülete (AMPE)

Sydney, Ausztrália, Australia
Sydney, Sydney, 61 Oxley Dr, Mount Colah, NSW, Ausztrália
http://www.ampe.com.au
Az Ausztráliai Magyar Pedagógusok Egyesülete (AMPE) 2014-ben alakult 9 ausztrál magyar iskola közreműködésével. Ausztráliai Magyar Pedagógus Egyesülete küldetésének tekinti az Ausztráliában élő magyar pedagógusok, szakmai tapasztalatcseréjének támogatását, konferenciák, találkozók által szakmai képzések biztosítását. Az AMPE további feladatának tekinti a magyar iskola és a magyar érettségi népszerűsítését az Ausztráliában élő magyar családok között, ezáltal a magyar nyelv és kultúra megőrzését és továbbörökítését.

Bocskai Vasárnapi Iskola

Melbourne, Ausztrália, Australia
Melbourne, 123 St Georges Rd S, Fitzroy North, Victoria, Australia
http://www.reformatus.com.au
A Bocskai Vasárnapi Iskola 2011-ben indult újra Melbournben, a North Fitzroy-i Magyar Református Gyülekezet szárnyai alatt. Jelenleg 52 gyermek tanul intézményünkben. Hétfőnként a legkisebbeknek a Csemete Játszóházban biztosítunk baba-mama foglalkozást. A hónap első és harmadik vasárnapján pedig magyar iskolát tartunk óvodától érettségi korosztályig. Vasárnapi Iskolánk két allappillérre támaszkodik: a keresztyén értékekre, illetve a magyar nyelv és kultúra megőrzésére. A gyerekek a magyar oktatás mellett hittan oktatásban is részesülnek. Az iskola után minden vasárnap magyaros ebéd fogyasztható a Bocskai Teremben. A Bocskai közösségben a kivándorló fiatal családok valódi, támogató közösségre találhatnak.